Kezdődik a Foci VB

Már beszéltünk arról egy korábbi cikkben, hogy mennyire fontos is Brazília számára a futball. Ideje újra odafigyelnünk kicsit erre a sportra! Ma még láthatunk egy Ausztria – Brazília meccset, aztán lassan indul a VB. Lássuk gyorsan, hogy mit is tudunk előlegben elmondani azoknak, akik Brazíliának szurkolnak.

BRAZÍLIA Válogatott Keret 2018 VB

Kapusok:

Alisson (Róma – Olaszország), 16 Cássio (Corinthians), 23 Ederson(Manchester City – Anglia)

Védők:

14 Danilo (Manchester City – Anglia), 22 Fagner (Corinthians), 6 Filipe Luis(Atlético Madrid – Spanyolország), 4 Pedro Geromel (Gremio), 12 Marcelo (Real Madrid – Spanyolország), 13 Marquinhos (PSG – Franciaország), 3 Miranda (Inter – Olaszország), 2Thiago Silva (PSG – Franciaország)

Középpályások:

Renato Augusto (Peking Kuoan – Kína), 5 Casemiro (Real Madrid – Spanyolország), 11 Philippe Coutinho (Barcelona – Spanyolország), 17 Fernandinho(Manchester City – Anglia), 18 Fred (Sahtar Doneck – Ukrajna), 15 Paulinho (Barcelona – Spanyolország), 19 Willian (Chelsea – Anglia)

Támadók:

7 Douglas Costa (Juventus – Olaszország), 20 Roberto Firmino (Liverpool – Anglia), 9 Gabriel Jesus (Manchester City – Anglia), 10 Neymar (PSG – Franciaország), 21 Taison (Sahtar Doneck – Ukrajna)

Szövetségi kapitány: Tite

A világbajnokság első pár meccse a Brazil válogatott számára:

06.17 Vasárnap 20.00 Brazília – Svájc

06.22 Péntek 14.00 Brazília – Costa Rica

06.27 Szerda 20.00 Szerbia – Brazília

A továbbiak pedig idővel kiderülnek. Bár a legendás Pelé nem látja a csapatot kellőképpen egységesnek, de mégis úgy nyilatkozott, a válogatottnak minden esélye megvan a világbajnoki címre. Meglátjuk hogy alakul.

Jó Szurkolást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .