Capoeira Edzések GY.I.K.

Szeretnél Capoeirázni? Itt minden kérdésedre választ találsz!

Csoportjainkban fiúk és lányok egyaránt edzenek. Kisgyerekeket éppúgy szívesen látunk, mint felnőtteket. Nincsenek megkötések ilyen tekintetben.

Aki először jár edzésen, az egy külön edzőt kap maga mellé az első pár alkalomra, amíg elsajátítja az alapokat. Ezután már a többiekkel edz. A kezdők és a haladók együtt edzenek, de gyakorta a haladók nehezebb feladatokat kapnak, mint a kezdők.

Mivel a Capoeira Hungria sok különböző városban van jelen, nehéz lenne ide mindegyik edzésünket felsorolni. Azt javasoljuk nézz körül az edzésnaptárunkban, hogy megtaláld a következő edzést a te városodban! (Békéscsaba, Debrecen, Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény)

Egy palack víz sosem árthat. Ezenkívül öltözz kényelmes edzőruhába, amiben jól érzed magad. Mi általában mezítláb edzünk, de ha neked jobban bejön a tornacipő, a forgótalp, vagy valami hasonló, akkor nyugodtan gyere abban. Ha nagyon meleg van, egy törölköző is jól jöhet.

Ez edzőnként is változó és az aktuális edzés is lehet speciális tematikájú. Mindenesetre ITT találtok egy részletes leírást az általános edzés menetéről.

Városonként különböznek a havidíjak.

Debrecen

Capoeira:

Heti 1 edzés 3000 HuF / hó
Heti 2 edzés 5000 HuF / hó
Heti 3 edzés 6000 HuF / hó

Szamba:

2000 HuF / hó

Békéscsaba

3000 HuF / hó

Hajdúböszörmény

Heti 1 edzés 3500 HuF / hó
Heti 2 edzés 4000 HuF / hó

Szerencsére a tagfelvétel folyamatosan, hiszen a frissen érkezettek felzárkóztatása párhuzamosan zajlik az edzésekkel, ezért bármelyik edzésre eljöhet, aki szeretne capoeirázni. Az első edzés és az edzések megtekintése minden esetben ingyenes.

A békéscsabai csoportban van jelenleg külön edzés a gyerek számára. A többi csoportunkban a gyerekek és a felnőttek együtt edzenek.

Amennyiben korábban sérülésed volt, műtöttek, vagy bármilyen betegséged van, az edzővel ezt közöld, hogy ezt mérlegelve tudjon neked olyan edzést biztosítani, amely nem ront az állapotodon, hanem javítja azt idővel.
Ha attól tartasz, hogy capoeirázás közben sérülnél meg, megnyutatásul közölhetjük: rendkívül ritkák a sérülések edzéseinken. A szakszerű bemelegítés és a capoeira kontakt nélküli jellege miatt sokkal kisebb a sérülés veszélye, mint a küzdősportok esetében. Az akrobatikai elemek gyakorlásánál szivacsokkal és edzői segítséggel ügyelünk a biztonságodra és minden esetben igyekszünk a fokozatosság elvét követni.

Természetesen szívesen válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésre. Nyugodtan írj nekünk a capoeirahungria.info@gmail.com címre és válaszolunk legjobb tudásunk szerint.

Oldalaink & Elérhetőségeink: