Capoeira Edzések GY.I.K.

Szeretnél Capoeirázni? Itt minden kérdésedre választ találsz!

Kinek ajánlott a capoeira?

Csoportjainkban fiúk és lányok egyaránt edzenek. Kisgyerekeket éppúgy szívesen látunk, mint felnőtteket. Nincsenek megkötések ilyen tekintetben.

Külön edzés van kezdőknek és haladóknak?

Az edzéseken, aki kezdőként jelenik meg, az egy külön edzőt kap maga mellé az első pár alkalomra, amíg elsajátítja az alapokat. Ezután már a többiekkel edz. Ezeken a tréningeken kezdők és a haladók együtt edzenek, de gyakorta a haladók nehezebb feladatokat kapnak, mint a kezdők.

Hol és mikor vannak az edzések?

Azt javasoljuk nézz körül az edzésnaptárunkban, hogy megtaláld az edzéseink közül azt, amelyikre ráérsz.

Mit vigyek magammal, miben menjek edzeni?

Egy palack víz sosem árthat. Ezenkívül öltözz kényelmes edzőruhába, amiben jól érzed magad. Mi általában mezítláb edzünk, de ha neked jobban bejön a tornacipő, a forgótalp, vagy valami hasonló, akkor nyugodtan gyere abban. Ha nagyon meleg van, egy törölköző is jól jöhet.

Milyen egy capoeira edzés?

Ez edzőnként is változó és az aktuális edzés is lehet speciális tematikájú. Mindenesetre ITT találtok egy részletes leírást az általános edzés menetéről.

Mennyibe kerül?

Capoeira:

Heti 1 edzés 3000 HuF / hó
Heti 2 edzés 5000 HuF / hó

Mikor van tagfelvétel?

A kezdők bármelyik edzésen csatlakozhatnak. Az első edzés és az edzések megtekintése minden esetben ingyenes.

Sérülések, betegségek.

Amennyiben korábban sérülésed volt, műtöttek, vagy bármilyen betegséged van, az edzővel ezt közöld, hogy ezt mérlegelve tudjon neked olyan edzést biztosítani, amely nem ront az állapotodon, hanem javítja azt idővel.
Ha attól tartasz, hogy capoeirázás közben sérülnél meg, megnyutatásul közölhetjük: rendkívül ritkák a sérülések edzéseinken. A szakszerű bemelegítés és a capoeira kontakt nélküli jellege miatt sokkal kisebb a sérülés veszélye, mint a küzdősportok esetében. Az akrobatikai elemek gyakorlásánál szivacsokkal és edzői segítséggel ügyelünk a biztonságodra és minden esetben igyekszünk a fokozatosság elvét követni.

És ha más kérdésem is van?

Természetesen szívesen válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésre. Nyugodtan írj nekünk a capoeirahungria.info@gmail.com címre és válaszolunk legjobb tudásunk szerint.