Capoeira Edzések GY.I.K.

Szeretnél Capoeirázni? Itt minden kérdésedre választ találsz!

Csoportjainkban fiúk és lányok egyaránt edzenek. Kisgyerekeket éppúgy szívesen látunk, mint felnőtteket. Nincsenek megkötések ilyen tekintetben.

Keddenként folyamatos tagfelvétellel külön a kezdőknek tartunk edzéseket.

Egyéb edzéseken, aki kezdőként jelenik meg, az egy külön edzőt kap maga mellé az első pár alkalomra, amíg elsajátítja az alapokat. Ezután már a többiekkel edz. Ezeken a tréningeken kezdők és a haladók együtt edzenek, de gyakorta a haladók nehezebb feladatokat kapnak, mint a kezdők.

Azt javasoljuk nézz körül az edzésnaptárunkban, hogy megtaláld az edzéseink közül azt, amelyikre ráérsz.

Egy palack víz sosem árthat. Ezenkívül öltözz kényelmes edzőruhába, amiben jól érzed magad. Mi általában mezítláb edzünk, de ha neked jobban bejön a tornacipő, a forgótalp, vagy valami hasonló, akkor nyugodtan gyere abban. Ha nagyon meleg van, egy törölköző is jól jöhet.

Ez edzőnként is változó és az aktuális edzés is lehet speciális tematikájú. Mindenesetre ITT találtok egy részletes leírást az általános edzés menetéről.

Capoeira:

Heti 1 edzés 3000 HuF / hó
Heti 2 edzés 5000 HuF / hó
Heti 3 edzés 6000 HuF / hó

Szamba:

2000 HuF / hó

A kezdők bármelyik edzésen csatlakozhatnak, de kiváltképp a keddi alkalmakat ajánljuk a figyelmükbe.  Az első edzés és az edzések megtekintése minden esetben ingyenes.

Csoportunkban jelenleg a gyerekek és a felnőttek együtt edzenek.

Amennyiben korábban sérülésed volt, műtöttek, vagy bármilyen betegséged van, az edzővel ezt közöld, hogy ezt mérlegelve tudjon neked olyan edzést biztosítani, amely nem ront az állapotodon, hanem javítja azt idővel.
Ha attól tartasz, hogy capoeirázás közben sérülnél meg, megnyutatásul közölhetjük: rendkívül ritkák a sérülések edzéseinken. A szakszerű bemelegítés és a capoeira kontakt nélküli jellege miatt sokkal kisebb a sérülés veszélye, mint a küzdősportok esetében. Az akrobatikai elemek gyakorlásánál szivacsokkal és edzői segítséggel ügyelünk a biztonságodra és minden esetben igyekszünk a fokozatosság elvét követni.

Természetesen szívesen válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésre. Nyugodtan írj nekünk a capoeirahungria.info@gmail.com címre és válaszolunk legjobb tudásunk szerint.