Új menüpontok (hírarchívum, projektek, stb.)

Ebben a hírben a weboldallal foglalkozunk egy kicsit és kevéssé a capoeirával. Mint láthatjátok, volt pár változás a lapon a közelmúltban, melyek nem feltétlenül szorulnak magyarázatra, de mivel ráérek, kicsit bemutatom, miféle opciókkal bővült a http://capoeirahungria.com weboldal. A főoldalon a kereső mező remélhetőleg hasznos lesz, amikor már túl sok a hír az oldalon, és ugyanebben segí a Korábbi hírek és a Hírek kategóriák szerint box. Ezutóbbival témakörök szerint is kereshettek, vagy cikksorozatainkat kereshetitek fel. A dolog hátránya, hogy sokan nem tudhatjátok, hogy egyáltalán mi mindenre lehet nálunk rákeresni. Ezért létrejött egy híarchívum menüpont, ami hozzáférést nyújt az összes eddigi hírünkhöz. Az állomány a legjelentősebb magyar nyelvű adatbázis a témában, és mivel szerzői jogvédelem alatt áll, ez így is marad és csak egyre nagyobb lesz. Büszkék vagyunk rá, de folyamatosan dolgozni fogunk rajta, hogy egyre több és több adathoz jussatok nálunk.
A social media linkek közt a főoldalon immár a Pineterest és a Tumblr lapunkat is megtaláljátok. Felkerült a Skype elérhetőségünk, de ha nem muszáj, ne erőltessétek, mert alig vagyunk online, akkor is dolgozunk a skypeon. Persze nem fogunk elutasítani senkit, éppúgy igyekszünk válaszolni mindenre mindenkinek, ahogy emaileken és telefonon keresztül is.
Az új cikksorozatokról hirtelen csak egy gyors lista:
A Bateria Hangszerei
A legjobb Brazil Koktélok
Brazil Filmklub
Híres Capoeiristák Élete
Turistalátványosságok Braziliában

Lesznek még vallási, folklór és egyéb témájú sorozataink is és persze a különálló cikkekkel se lassítunk, mint láthatjátok, szóval érdemes lesz néha visszatérni hozzánk, vagy követni az RSS feedünket.
A következő újdonság a Projektjeink menüpont. Nyílvánvaló, hogy nem csak edzéssel, táborozással, workshopokkal és rodákkal foglalkozunk. Mint említettük többször is, nekünk ennél grandiózusabb célkitűzéseink is akadnak, nomeg apróbbak is, ezek a side-projektek ebben a menüben lesznek elérhetőek. Az Offline projekt, a Volta ao Mundo és az Eastsidestory is alakulóban vannak, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy dolgozhatunk ezekben/ezeken a projekteken. A Volta ao Mundo pár héten belül lesz fent és publikus és kész, a táncszínházba szeretettel várjuk a nézőket szeptembertől, az Offline projektbe pedig továbbra is bárki jelentkezhet 12-19 éves korig. Reméljük lesz még itt sok másik projekt is.
Szeretnénk még valahogy a weboldalon helyet adni a csoport mögött álló egyesület adatainak is, továbbá szeretnénk megoldani, hogy jobban lehessen tájékozódni a híreink között. Egyelőre a mobilfelület valamivel nehezebben kezelhető, de igyekszünk javítani a helyzeten. Köszönjük minden visszatérő vendégünknek az érdeklődést és örömmel látunk mindenkit, aki még csak most tévedt először a weblapunkra. Hamarosan újabb és újabb információk érkeznek. Ha minden igaz, egy notification rendszer fog erről hírt hozni nektek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .