Capoeira Hungria a Facebookon

Napjainkban az emberek egyre több időt töltenek a szociális médiába temetkezve. Facebook, twitter és számtalan egyéb oldal meg app található mindenfele, ahol napokon át lehet böngészni, ha az ember nagyon belefeledkezik a dologba.

capoeira facebook

Mindenki azzal tölti a szabadidejét, amivel akarja, de munkásságunkban mindig is próbáltuk felhívni a figyelmet az offline közösségi élményekre, a sportra, az egészséges életmódra. Ebben a kis videónkban látható is, mire gondolunk.
Mindenkinek azt javasoljuk, hogy a lehető legtöbb időt töltsön a barátaival, családjával, minél többet mozogjon. Néha viszont akadnak olyan üres percek, órák, amikor például egyedül utazunk és otthon felejtettük a kedvenc könyvünket, amikor nincs más teendő, mint hátradőlni, zenét hallgatni és szétnézni az interneten, küldeni egy pár emailt a régen látott ismerősöknek, előkeresni a moziműsort, utánajárni, hogy melyik városban kik capoeiráznak és mikor juthatunk el az edzésükre, vagy rendezvényükre.
Kétségtelen, hogy az információszerzés és csere egyik meghatározó színtere lett a Facebook is. Nem fogtuk hát vissza magunkat, megoldottuk, hogy ott is elérhetőek legyünk. Mint ahogy a kis gombokból látszik ezen az oldalon is, van Facebook, Twitter, Instagram, meg sok egyéb szociális média oldalunk, de ebben a bejegyzésben szeretném külön felsorolni a Facebook oldalainkat, mivel minden városhoz ahol edzünk külön oldalt rendeltünk. Íme hát a lista, mely reméljük még bővülni fog az évek folyamán:

!Központi Capoeira Hungria Facebook oldal!

Debrecen Capoeira Hungria

Hajdúszoboszló Capoeira Hungria

Nyíregyháza Capoeira Hungria

Békéscsaba Capoeira Hungria

Hajdúböszörmény Capoeira Hungria

Dánia Capoeira Hungria

Ugye milyen sok? Nos, mi is így találjuk, de mindent megteszünk, hogy mindegyik lap folyamatosan aktuális tartalmakkal szolgáljon a helyi csoport életéről. Nézzetek szét nálunk, ha van egy kis időtök, utána pedig kikapcs és edzés!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .